Nieuws

Dit is onze nieuwspagina, hieronder staan onze items...

Hypotheekrente 31 januari 2019

Update Hypotheekrente: 10 jaar vast voor 1,69% rente, 15 jaar vast voor 2,04% en 20 jaar vast voor 2,22%. Bel voor een vrijblijvende afspraak 030-6008500 als je dit ook wilt.

Lees meer
Vacature: Ervaren bankadviseur (inmiddels vervuld) 13 februari 2018

Vacature: Ervaren bankadviseur (parttime) Inmiddels vervuld

Wij zijn op zoek naar een ervaren betrokken bankadviseur met affiniteit voor bankzaken en hypotheken.

Wij zijn wij?
Faber For Finance voert sinds 2008 het Keurmerk Financiële Dienstverlening. Wij werken intensief samen met een groot aantal geldverstrekkers en zijn zelfstandig adviseur van de RegioBank. Zo zijn wij in staat om een passende oplossing te bieden voor een financieringsvraagstuk en een woonwens in vervulling te laten gaan. Naast hypotheken zijn wij ook het vertrouwde adres voor bankzaken. Kortom, wij bieden het gemak om alle financiële zaken onder een dak te brengen.


Wat doe je?
Je adviseert bestaande en nieuwe RegioBank klanten van Faber For Finance. Je ontvangt de klanten op ons kantoor in Nieuwegein. In een informele setting inventariseer je de wensen en behoefte van de klant. Op basis van deze gegevens geef je een passend advies voor de financiële zaken van de klant. In je handelingen en communicatie ben je consequent, helder en klantgericht. In je persoonlijkheid en werk is terug te zien dat je kwaliteit en klanttevredenheid na streeft. Je beheert je eigen agenda. Daarnaast ondersteun je administratief de hypotheekadviseurs. Ook zorg je ervoor dat de klanten gastvrij worden ontvangen en ben je het eerste aanspreekpunt aan de telefoon.


Wat verwachten wij?
• HBO denkniveau
• Recente ervaring in de financiële dienstverlening;
• Communicatieve en commerciële vaardigheden;
• Een proactieve houding;
• Betrokkenheid en passie;
• Aanpassingsvermogen aan een veranderende omgeving;
• Beschikbaarheid 16 uur per week;
• Bekendheid met de regio;

Vakbekwaamheidskwalificatie is vereist. Een bankadviseur bij Faber For Finance is permanent actueel en minimaal in het bezit van de volgende opleiding:
• Diploma Adviseur Basis, inclusief de vereiste PE-punten

Het is een pre als je in het bezit bent van een van de volgende diploma’s of bereidheid bent om hiervoor te studeren:
• Diploma Consumptief Krediet, inclusief de vereiste PE-punten.

Wat bieden wij?
• Een leuke baan bij een bedrijf dat toonaangevend is in de regio op het gebied van bankzaken en hypotheken;
• Een intensieve samenwerking in een klein team met gezellige, gedreven en betrokken collega’s;
• Ruimte om mee te denken in het verbeteren van de processen;
• Goede opleidingsmogelijkheden;
• Een marktconform salaris;
• Veel zelfstandigheid.

Bij Faber For Finance staat prettig werken voorop. Wij verwachten van jou dat je vakbekwaam bent, passie hebt voor je vak, betrokken bent bij de organisatie, goed kan samenwerken met je collega’s. Je staat iedere dag klaar voor onze klanten om ze op een persoonlijke manier van dienst kunnen zijn.

Spreekt dit je aan?
Dan zien we je sollicitatie met belangstelling tegemoet. Welkom bij Faber For Finance!

Stuur je e-mail met daarin je motivatie en je CV aan jeffrey@faberforfinance.nl. Voor vragen kun je terecht bij Jeffrey Faber via 030-6008500. De sluitingstermijn van deze vacature is 28 februari 2018.

 

 

Lees meer
Volgende generatie neemt Faber For Finance over 22 december 2016

Volgende generatie neemt Faber For Finance over


Enige jaren terug kondigde Peter Faber aan dat familiebedrijf Faber For Finance op korte termijn in handen van de volgende generatie over zou gaan. Inmiddels is het zover. Op 3 januari 2017 vindt de officiële overdracht plaats en wordt Jeffrey Faber, zoon van Peter, de nieuwe directeur van Faber For Finance. Sinds 2008 werkt het familiebedrijf als zelfstandige onderneming en heeft het zich gespecialiseerd in hypotheken, financieringen, bancaire diensten en als aankoopmakelaar. Peter Faber heeft voor het bedrijf steeds een gericht doel voor ogen gehad, namelijk dat hij het wilde doorgeven aan de volgende generatie. Vanaf het begin is naar deze overname toegewerkt.


Jeffrey Faber is al tien jaar werkzaam binnen het familiebedrijf en weet hoe het er aan toegaat. “Vanaf het begin waren we al bezig met het feit dat ik het bedrijf in de toekomst zou overnemen. Vanuit deze gedachte heb ik ook veel inbreng en sturing kunnen geven en ben ik overal bij betrokken geweest. Bij ons geldt de regel dat je van elkaar blijft leren, of je nou jong bent of oud, dat maakt niet uit.” Hij vervolgt: “Mijn vader is net 66 jaar geworden en is van plan om over één à twee jaar met pensioen te gaan. In de afgelopen jaren bouwde hij zijn werk al langzaam af en nu is hij nog drie dagen per week op kantoor te vinden. Hij geniet duidelijk van zijn vrije tijd en heeft hier genoeg invulling voor als biljartspeler op niveau en fanatiek watersporter.”


Op 3 januari 2017 worden de papieren getekend en neemt Jeffrey Faber officieel het bedrijf van zijn vader over. “Ik zal er hard voor werken om het bedrijf in de stijgende lijn te blijven voortzetten. We blijven alle ontwikkelingen op ons vakgebied volgen en zullen daar vooral op vooruit blijven lopen”, aldus Jeffrey Faber, directeur in spé van Faber For Finance.

Lees meer
Hypotheekrente 20 december 2016

Update Hypotheekrente: 10 jaar vast voor 1,69% rente , 15 jaar vast voor 2,24% en 20 jaar vast voor 2,39%. Bel voor een vrijblijvende afspraak 030-6008500 als je dit ook wilt.

Lees meer
Hypotheekrente 03 augustus 2016

Update Hypotheekrente: 10 jaar vast voor 1,75% rente , 15 jaar vast voor 2,15% en 20 jaar vast voor 2,30%. Bel voor een vrijblijvende afspraak 030-6008500 als je dit ook wilt.

Lees meer